Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | May 13, 2021

Todays look | bright pink

Base
LH cosmetics infinity filter light
LH cosmetics infinity palette – Milky way, Virgio, Andromeda

Eyes
LH cosmetics till the end eyeshadow primer
LH cosmetics color palette – fuchsia
LH cosmetics infinity power lash waterproof mascara

Lips
LH cosmetics velvet couture orange-red


1 kommentarerEn kommentar om “Todays look | bright pink”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!

  Jag undrar varför det står på color palette förpackningen att de starkare färgerna som orange och lila inte är säkra att använda på ögonområdet i USA och Kanada? Hur kommer det sig att samma produkt är safe att använda på ögonen här i Sverige då? Eller är det inte samma formulering? Jag undrar om rosa och lila i denna palett färgar av sig och stainar ögonen?

  Hoppas du kan svara 🙂

  Hälsningar,
  Kim

  Reply